Benvinguts a Metamorfosi!

Us convidem a participar en el nostre blog, compartint amb nosaltres les vostres opinions, idees i experiències.

Hi trobareu diversos recursos educatius que esperem que us puguin ser útils, així com notícies i articles relacionats amb l'educació i els mestres.



Gràcies per la vostra visita i fins aviat!

diumenge, 6 de juny del 2010

La Prestatgeria


QUÈ ÉS?

La Prestatgeria o Prestatgeria Digital és un espai virtual on els mestres i els alumnes poden crear llibres en format digitar-los i emmagatzemar-los en aquets espai. Aquests llibres queden a l'abast de qualsevol que vulgui consultar-los, per tant és una eina educativa i creativa molt accessible per als alumnes.

La seva facilitat d'ús permet que qualsevol pugui crear els llibres, així com configurar el sistema. Els llibres digitals estan formats per capítols, els quals contenen pàgines que es poden anar afegint. A mesura que s'afegeixen pàgines, es va creant un índex que permet accedir directament al contingut de cada una de les pàgines.


APARTATS

Els llibres es poden distribuir per col·leccions, per exemple, la Col·lecció de Sant Jordi, per temàtica o crear-ne un catàleg.

També és convienient posar un apartat sobre el funcionament dels llibres i com consultar-los. És interessant afegir un apartat amb els llibres més llegits.

Per altra banda hi ha certs apartats que són necessàris per fer-ne un ús apropiat. Per exemple:

-  Responsabilitat dels continguts
-  Condicions d'ús

TROBAR MÉS INFORMACIÓ


EXEMPLES



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
frases