Benvinguts a Metamorfosi!

Us convidem a participar en el nostre blog, compartint amb nosaltres les vostres opinions, idees i experiències.

Hi trobareu diversos recursos educatius que esperem que us puguin ser útils, així com notícies i articles relacionats amb l'educació i els mestres.



Gràcies per la vostra visita i fins aviat!

dimecres, 26 de maig del 2010

El JClic


QUÈ ÉS?
El JClic és un entorn destinat a la creació, la realització i l’avaluació de les activitats educatives multimèdia, desenvolupat en la plataforma Java. Aquesta aplicació està formada per un conjunt d’aplicacions informàtiques que serveixen per realitzar diferents tipus d’activitats educatives, com trencaclosques, exercicis de text, paraules creuades,...
Aquest projecte JClic és una evolució del programa Clic 3.0, una aplicació que des de l’any 1992 ha estat utilitzada pels educadors com una eina de creació d’activitats didàctiques per als seus alumnes.

Aquest projecte està format per quatre aplicacions:
-          JClic applet: és un applet que permet incrustar les activitats JClic en una pàgina web.
-          JClic player: Un programa independent que una vegada instal lat permet realitzar les activitats des del disc dur de l'ordinador (o des de la xarxa) sense que sigui necessari estar connectat a Internet.
-          JClic author: serveix per crear les activitats. Disposa d'una interfície intuïtiva i fàcil d'utilitzar que proporciona tots els recursos necessaris per la creació de les activitats.
-          JClic reports: Registra els informes dels usuaris que executen les activitats amb el JClic de manera local o per xarxa.


QUINES ACTIVITATS S'HI PODEN REALITZAR?
Amb el JClic, es poden crear gran varietat d’activitats, com ara: jocs de memòria, activitats d’exploració i d’identificació, pantalles d’informació, puzles, activitats de completar text o d’omplir forats, mots encreuats i sopes de lletres.


VOLS SABER-NE MÉS? 
A continuació, us deixem alguns enllaços per tal que pugueu investigar més sobre aquest tema:
-         Per obtenir més informació:

-          Per veure alguns exemples de JClic:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

 
frases